Меню
Корзина

ALLMAX - AllWhey Gold Strawberry (907 g)

ALLMAX - AllWhey Gold Strawberry (907 g)
Нет в наличии
ALLMAX - AllWhey Gold Strawberry (907 g)
  • Наличие: Нет в наличии
  • Код товара: 665553214955
990.00 грн
Без НДС: 990.00 грн

Allwhey Gold - це 100% сироватковий протеїн ультра-преміум якості, в кожній порції якого ви отримуєте цілих 80% білка!
фахівці фірми Allmax Nutrition створили настільки найчистіший продукт, що не мало сенсу збагачувати його додатковими амінокислотами. Головною особливістю фірми Allmax Nutrition є той факт, що при виробництві протеїнів використовуються тільки високоякісний метод фільтрації Сross flow microfiltration. Це один з найбільш безпечних методів фільтрації, який абсолютно виключає попадання проміжних хімікатів, що дуже ймовірно при використанні більш дешевого методу іонного обміну. Ці хімікати сприяють денатурації білка, кардинально змінюючи його властивості, і завдають шкоди нашому організму.
Метод Сross flow microfiltration дозволяє:
 - зберегти природну структуру білкових фракцій
 - поліпшити амінокислотний профіль білка
 - зберегти в білку більше кальцію, незамінного мінералу для багатьох процесів в організмі, і зменшити вміст натрію
 - максимально підвищити біодоступність білка для нашого організму

 Отже, в кожній порції Allwhey Gold ви отримуєте 25 г сироваткового протеїну (ступінь очищення концентрат і ізолят). Для повноцінного засвоєння в продукт спеціально додані натуральні ферменти бромелаин і протеаза. Коротко про них: під впливом ферменту бромелайна кишечник починає працювати більш інтенсивно, виводячи з організму токсичні речовини, застояні шлаки та інші відпрацьовані продукти розпаду білка. Крім цього, регулюючи вуглеводний і білковий обмін. Основні позитивні властивості ферменту протеаза: нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту, сприяє розщепленню і засвоєнню білка, має протизапальний ефект. Білок незамінний для нашої життєдіяльності. Він є дуже важливим з'єднанням, тому що виступає носієм життя. Це фундамент для побудови м'язової тканини, гормонів, ферментів і для всіх клітин тіла. Виходячи з цього, можна зробити однозначний висновок: Allwhey Gold - ідеальне джерело білка як для тих, хто займається спортом, так і для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
На замітку! Мало, хто замислюється над тим, яку ще користь ми отримуємо від сироваткового протеїну, крім як нарощування м'язової тканини ... А даремно. Завдяки сироваткового протеїну в нашому організмі в рази підвищується вироблення такої важливої амінокислоти, як цистеїн!

·         Цистеїн стимулює організму виробляти необхідні амінокислоти для його нормальної роботи.

·         Чим більше в організмі цистеїну, тим вище рівень глутатіону - одного з найпотужніших антиоксидантів!

·         Покращує стан шкіри, волосся і нігтьової пластини

·         покращує зір

·         Усуває періодичні болі в черевній порожнині

·         Дозволяє виробляти стійкий до багатьох захворювань імунітет і налагоджує обмін речовин


Allwhey Gold містить тільки натуральні харчові барвники і підсолоджувачі. Це важливий фактор, на який слід звертати увагу при виборі харчових продуктів.

Рекомендації до прийому: разова порція продукту для дорослої людини може становити від 20 г до 35 г за один прийом. Завжди варто враховувати вагу людини, його вік, особливості фізичної роботи (спорт або будь-який інший фізична праця), раціон харчування і багато іншого. Фахівці здорового і спортивного харчування рекомендують приймати протеїн в межах 30-60 хвилин до початку фізичної роботи і через хвилин 15-20 після неї. Такий режим прийому дозволить нашій травній системі максимально засвоїти протеїн. Змішувати краще з водою або з нежирним молоком, кількість рідини - на ваш смак. Якщо ж змішувати протеїн з фруктовими соками, то варто бути обережними. Справа в тому, що фрукти містять в тій чи іншій мірі різну кількість органічних кислот. Так ось, для перетравлення білка виділяється фермент пепсин. Однак якщо вживати кислу їжу разом з білкової, наш організм буде виробляти пепсину менше, ніж необхідно. Отже, процес перетравлення білків буде затримуватися, викликаючи процеси бродіння і гниття білкової їжі. Це варто взяти на замітку.
Найголовнішими прийомами білка є ранковий прийом після пробудження і після тренування. І в першому, і в другому випадку наші м'язи, та й весь наш організм, катастрофічно потребує поповнення амінокислот в крові. Як тільки ми поповнили втрати білка, які активно руйнувалися під час сну або тренування, наш організм начитає синтезувати або «будувати» нові білки. Якщо говорити про ранковий прийом, то спочатку, як рекомендується в дієтології, випийте склянку води кімнатної температури (для того, щоб запустити процес травлення), потім випийте порцію протеїну. Якщо говорити про прийом після тренування, то почекайте 15-20 хвилин для того, щоб нормалізувати гіперактивний кровообіг в працювали м'язах, розподіливши кровотік по всіх органах. Дотримуючись всіх цих нюанси, ви зможете отримати максимальну користь від протеїну і від всіх поживних речовин в цілому.

Характеристики продукта
Вес 900 г
Вкус Клубника
Страна Канада
Форма выпуска Порошок

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Плохо Хорошо

Рекомендації

1 мірний совок білка змішати з 250 - 300 мл води, соку або молока і випити в будь-який момент, коли є необхідність в білковому харчування. З метою збільшення росту м'язової маси найкращий час прийому за 40 хвилин до тренування і приблизно 40 хвилин після її закінчення. У разі простого доповнення до дієти, коктейль можна пити в будь-який зручний час, а також можна додавати порцію протеїну до ранкового прийому їжі.

Склад.

Склад на 1 мірний совок (30 г):
 Енергетична цінність 120 ккал
 калорій від жирів 10
 Жири 1 г
 з них насичені жири 0,5 г
 з них транс жири 0 г
 Холестерол 30 мг
 Вуглеводи 3 г
 Харчові волокна 1 г
 Сахара 0 г
 Білок 24 г
 Кальцій 100 мг
 Залізо 1 мг
 Натрій 110 мг
 Калій 270 мг

 Інгредіентний склад: Сироватковий ізолят білка, отриманий методом Cross-Flow мікрофільтрації, Сироватковий концентрат білка, отриманий методом Cross-Flow мікрофільтрації, Суміш ферментів (протеази, бромелаин).

Доставка по Украине

Все заказы отправляются Новой Почтой. Минимальной суммы для заказа у нас нет, а за доставку платит покупатель, согласно тарифу Новой Почты.
Мы практикуем как 100% предоплату, так и наложенный платеж.

 

Приятных покупок!

Теги: протеин
Оставить отзыв  ↓
 
 
 

Пожалуйста, введите номер телефона

Пожалуйста, ожидайте, мы звоним Вам!

0:00

Спасибо!
Мы свяжемся с вами в ближайшее время.

Пн-Пт 9:00 - 17:00

+38(067)517-17-18

Viber

Telegram

Перезвоните мне

Contact us

Связь с нами

Close